• (06) 52 46 67 61
  • nicolette@kominverbinding.nl

Paardencoaching

Met of zonder vraag in gedachten staat de mens bij het paard en krijgt via de reactie van het dier inzicht in dat wat zich van binnenuit wil laten zien.

Paarden leven in het nu, zijn belangeloos, hebben geen oordeel en zijn altijd oprecht. Ze pikken de kleinste signalen en subtielste veranderingen bij mens en dier op. Als vlucht- en prooidier is het paard voor zijn veiligheid afhankelijk van kuddegenoten, vandaar zijn opmerkzaamheid en bereidheid een zwak, ziek of gespannen dier (of mens) te helpen om zo de weerbaarheid van de kudde te vergroten.

Het prachtige paard dat mij 13 jaar vergezelde leerde mij veel over liefhebben en loslaten. Nu vorm ik met het paard een partnerschap tijdens paardencoaching sessies. Deze sessies blijken vaak zeer effectief bij persoonlijke bewustwording, doordat (meestal) onbewuste thema’s aan de orde komen die het paard via zijn gedrag zichtbaar maakt.

Je kunt een op zichzelf staande paardencoaching sessie boeken, een serie sessies of een sessie deel laten uitmaken van het traject ‘Kom in verbinding’. Ben je benieuwd wat een coaching sessie voor jou kan betekenen of heb je vragen, neem contact met me op. Ik informeer je er graag over.

nicolette-dekker