• (06) 52 46 67 61
  • nicolette@kominverbinding.nl

Nicolette Dekker

Ik ken als geen ander het gevoel “er is iets niet zoals het zou moeten zijn”

Ik ben Nicolette Dekker.

Ik weet als geen ander hoe het is om een knagend gevoel te hebben dat er iets niet is zoals het zou moeten of kunnen zijn, dat er meer is dan wat zich ogenschijnlijk aandient.

Jarenlang heb ik geknokt en gepiekerd, ben boos en teleurgesteld geweest, in mezelf en mijn omgeving. Ik heb oplossingen gezocht op manieren die niet de juiste bleken te zijn.

Bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht heb ik de opleiding tot reader & healer afgerond en het graduate programma doorlopen. Ik gebruikte deze kennis alleen voor mijn eigen bewustwording en werkte er niet op professionele wijze mee.

In de tijd die volgde ontwikkelde ik me verder, werd paardencoach en EFT expert, tot ik op een dag een heel bijzondere ervaring had. Ik zag hoe ik een deel van mezelf door trauma had afgesplitst en kon dit deel opnieuw integreren in mezelf waardoor ik voor een belangrijk deel ben geheeld.

Deze ervaring maakt dat ik nu mijn kennis wil gebruiken om anderen dichter bij zichzelf te brengen. Door los te laten wat los mag, kan je dichter bij je eigen essentie komen zodat je kan voelen in plaats van denken en kan zijn in plaats van doen.

Ik ben eenieder die bij mij komt intens dankbaar omdat ik door iedere behandeling die ik geef, zelf blijf groeien. Wees welkom.