• (06) 52 46 67 61
  • nicolette@kominverbinding.nl

Kom in verbinding

Tijdens het traject ‘Kom in verbinding’ stellen we jouw vraag centraal. Samen onderzoeken we waar de vraag vandaan komt en kijken we via welke weg jij tot inzicht kan komen.

Voor persoonlijke ontwikkeling is bewustwording nodig, bewustwording van jezelf, je kwaliteiten en je valkuilen. Bij het verkrijgen van inzicht is het belangrijk om vooral niet te veel na te denken maar je intuïtie meer ruimte te geven en duidelijker contact te maken met je lichaam.

Via gesprek, eenvoudige mindfulness- en energie oefeningen en EFT, help ik je het contact te herstellen en je gedachten tot rust te brengen. EFT (Emotional Freedom Techniques) is een zeer krachtige, therapeutische coachingsmethode die gebruik maakt van accupressuur en psychologie om in het lichaam vastgezette spanningen, emoties en trauma’s blijvend los te laten. We werken voornamelijk in mijn praktijkruimte, een wandelcoachingsessie in het nabij gelegen bos of een paardencoachingsessie behoren ook tot de mogelijkheden.

Het traject bestaat uit vijf tot tien afspraken. Gedurende het traject krijg je meer zicht op wat jou beweegt, welke overlevingsmechanismen en overtuigingen een rol spelen en waarom je steeds tegen die zelfde vraag of pijn aanloopt. Na afloop heb je technieken geleerd waarmee je vanuit verbinding met jezelf kan voelen en weten wat passend is voor jou.