• (06) 52 46 67 61
  • nicolette@kominverbinding.nl

KnipselMeer inzicht in jezelf en wat je beweegt, leidt tot meer zelfvertrouwen en betere keuzes.

Soms voel je ineens dat alles klopt, je komt als bij toeval in een stroom terecht, je ervaart je eigen kracht en het voelt heerlijk. Iedereen kent dit soort momenten en we willen allemaal dat ze zich vaker voordoen en langer duren. Deze cursus is voor iedereen die op zoek is naar een blijvende verbinding met hun innerlijke kracht, hun wijsheid.

In een kleine groep werken we middels oefeningen, meditatie, reflectie, ademhalingstechnieken en beweging aan het leren begrijpen wat jou beweegt. Aan de orde komen onder andere: gronden, je bewust zijn van je eigen lichaam en je eigen ruimte en de ruimte van een ander, loslaten, het effect van (negatieve) overtuigingen, keuzes maken. Afstemmen op je binnenwereld, vertrouwen op je gevoel, je gedachten tot rust brengen, meer uitgaan van jezelf. Je bewust worden van wat wel of niet bij je past en leren je grenzen aan te geven. Een betere relatie met jezelf, gebaseerd op helderheid en in contact zijn, levert direct een betere relatie op met je omgeving. Zo binnen zo buiten, jij creëert je eigen wereld.

Deze cursus is voor mensen die zoeken naar rust, eenvoud en meer plezier. Iedereen die vastloopt in denken en piekeren, iedereen die bezig is met gisteren en zich zorgen maakt over morgen. Iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn/haar eigen levensgeluk.

Deze driedaagse cursus wordt regelmatig gegeven. Nieuwe data worden via de website en Facebook gecommuniceerd. Het is ook mogelijk deze cursus voor jezelf te doen, of samen met een vriendin. Neem voor mogelijkheden contact met me op.